top of page

BESÖK OSS

Hos oss kan du njuta av lugnet på landet. Vi finns mitt ute på den sörmländska landsbygden.

CAFÉ

Ett klassiskt bakverk eller en nytänkande rawpuck? En riktig koffeinkick i form av en dubbel espresso, eller en cappuccino med härligt skum? Vi har något för alla!

På Torpets meny finns även lunch i form av varma och kalla smörgåsar och matiga salladsbowls, som vi naturligtvis anpassar efter önskemål. Glutenintolerant, vegan eller "all-ätare"? Inga problem!

BAR

Rött, vitt, mousserande eller en drink i baren? Valet är ditt! Kombinera gärna med vår eleganta ostbricka eller varför inte Torpets grillade mozzarellatoast? 

Njut av solnedgången i vår inglasade veranda eller svalka dig i den lilla vinkällaren tillsammans med ditt sällskap.

Torpet Design har fullständiga rättigheter.

LIVSSTILSBUTIK

I butiksdelen hittar du bara sådant som vi på Torpet Design älskar! Här finns både koppen för din varma dryck och ljusstaken för den perfekta känslan i vardagsrummet. Hitta din egen favorit bland heminredning eller våra egendesignade smycken och nyckeltampar.

KONFERENS

Vill ni komma bort ifrån kontoret och konferera i en lugn och naturnära miljö? Då kan Torpet Design vara den plats ni söker!

Hos oss finns ingenting som stör. Vi finns mitt ute på den sörmländska landsbygden, men ändå nära. Mindre än en timmes resväg från ex. Stockholm, Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm. Låt oss designa ert besök!

bottom of page